Holle Glasbedel Met Zilveren Kern

79,95

Soort: Holle Glasbedel
Kern: Zilver uit één geheel
Kernmaat: 5mm
Vorm: Rond

Beschrijving

Draag je dierbare bij je in de vorm van een mooie Holle Glasbedel. De Holle Bedel wordt gevuld met as, zand, haar, tandje, steentjes, schelpjes etc. (Zijn heel veel mogelijkheden). De opening in een Holle Bedel is 5 mm, hier moet het gene waarmee u de kraal gevuld wilt hebben wel doorheen passen. Exclusief Armband.

De kraal wordt afgedicht door een 925 Sterling Zilveren kern uit één geheel.

Let op: De Holle Glasbedel is spatwaterdicht. Deze is niet geschikt om mee te douchen, zwemmen, saunabezoek en andere vochtige ruimtes.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste Asbedel/Herinneringsbedel en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de Bedel. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de Bedel is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.

Wat is de levertijd van een Herinneringsbedel?
De levertijd van een Asbedel / Herinneringsbedel is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de bedel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor een Bedel?

Voor een bedel is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de bedel wordt altijd mee teruggestuurd met de bedel.


Van welk materiaal is de bedel gemaakt?

Alle Holle Glasbedels worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de bedel is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren uit één geheel. Deze wordt in de bedel geperst. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de Bedels. Let op: De Holle Glasbedel is spatwaterdicht. Deze is niet geschikt om mee te douchen, zwemmen, saunabezoek en andere vochtige ruimtes.


Past de Bedel altijd op mijn Bedelarmband?

Alle Bedels die door ons gemaakt worden zijn geschikt voor alle bekende merken armband en ketting systemen zoals; Pandora®, Trollbeads®, Tedora®, Biagi® en Bacio®

Extra informatie

Levertijd

3 tot 4 weken

Materiaal Bedel

Glas

Kern Diameter

5mm

Soort Kern

925 Sterling Zilveren Kern, Messing Goudkleurige Kern

Geschikt voor

Bacio, Biagi, Pandora, Tedora, Trollbeads

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Holle Glasbedel Met Zilveren Kern” te beoordelen