Oorringen met Askralen

109,95119,95

Soort: Oorringen met As Kralen
Materiaal: Sterling Zilveren onderdelen
Oorringen: Gerhodineerd Zilver
Diameter Oorbellen: Ø16mm, Ø20mm

Beschrijving

Wilt u uw geliefde altijd bij u dragen maar draagt u geen armbanden of kettingen, dan kan dit in de vorm van deze Oorringen met Askralen.

De as word tussen 2 lagen glas ingesmolten wat zorgt voor een streep met belletjes in de kraal. De as kraal kan in bijna elke gewenste kleur gemaakt worden.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste kleur van de glas kraal en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de kraal. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de oorbellen zijn gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van de Oorbellen met As Kralen?

De levertijd van de oorbellen is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de bedel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor de Oorbellen?

Voor oorbellen is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de bedel wordt altijd mee teruggestuurd met de oorbellen.


Van welk materiaal zijn de oorbellen gemaakt?

Alle kralen voor de oorbellen worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de oorbellen is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren onderdelen. De oorringen zijn van Gerhodineerd zilver. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de oorbellen

Extra informatie

Maat Oorring

16mm, 20mm

Kleur keuze

Aquamarijn, Donker Groen, Donker Topaas, Donkerblauw, Geel, Grijs, Groen, Licht Roze, Lichtblauw, Mintgroen, Oranje, Paars, Rood, Transparant, Turquoise, Wit, Zee Groen, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oorringen met Askralen” te beoordelen