Al tientallen jaren ben ik groot fan van Pandora en Trollbeads sieraden. En nadat mijn opa overleed kocht ik een asbedel speciaal voor aan mijn Trollbeads armband. Ik vond dit zo bijzonder dat iemand dit kon maken! 23-08-2017 sloeg het noodlot toe en werd onze dochter stilgeboren.

Nu wist ik het zeker… ik moest en zou asbedels leren maken maar had niet direct concrete plannen wanneer dit zou moeten gebeuren. December 2018 toch maar mijn eerste workshop geboekt en ik was meteen verkocht van het glaskralen branden. Na nog enkele workshops gevolgd te hebben heb ik mijn eigen spullen aangeschaft en heb ik veel online begeleiding en hulp gekregen.

Zo is het allemaal begonnen. Een hobby werd een passie en nu mag ik mijzelf zelfs ondernemer noemen. Ik maak veel verschillende soorten kralen maar kralen met as blijf ik toch het meest mooie en bijzondere vinden. Het is fijn te weten dat ik daar iemand veel troost mee kan bieden door er iets tastbaars voor terug te geven en dat is weer goed voor de verwerking in het rouwproces.

Ik hoop dat ik nog heel veel en heel lang mooie kralen voor jullie mag gaan maken.