Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Aanspraak op garantie bestaat in principe alleen als het product ongedragen of ongebruikt is, tenzij het product andere voorwaarden kent. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Hieronder kunt u de voorwaarden voor garantie per product vinden.

Garantie Sieraden

Handgemaakte BeadsbyLis® sieraden zijn met uiterste zorg met de hand gemaakt, gebruik makend van materialen van hoge kwaliteit. Op de exclusieve handgemaakte sieraden van BeadsbyLis® bieden wij u zes maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de kralen, bedeltjes en zilveren kern. U heeft geen garantie op breuken of draagbeschadigingen.

Op de armbanden en kettingen heeft u 2 maanden garantie. Een en ander in overleg met en ter beoordeling aan de leverancier. Breuken van ketting of schakels of verlies van steentjes vallen echter niet onder de garantie. Reparatie is na overleg wel mogelijk. U heeft dus geen garantie op slijtage, verkleuring en beschadigingen van de sieraden door normaal gebruik. Alle garantie vervalt ook bij ondeugdelijk gebruik van de sieraden.

Let op: Verkleuring of slijtage van verzilverde en vergulde materialen valt nooit onder de garantie. Zie ook de uitzonderingen hieronder.

BelangrijkBij eventuele gebreken neemt u het beste altijd contact met ons op voor overleg. Het is prettig als u een foto stuurt van de eventuele schade en alle onderdelen bewaart.

N.B.: draag armbandjes altijd ruim om de pols. Door het bewegen komt er spanning op te staan waardoor schakels makkelijk opengaan staan of breken. Gedragen armbandjes kunnen niet geretourneerd worden.

Reparatie van handgemaakte sieraden BeadsbyLis®
In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat een handgemaakt sieraad gebreken vertoont. In dat geval kun je het sieraad altijd aan ons terugsturen voor reparatie of – als repareren niet lukt – vervanging door een gelijkwaardig sieraad. Bij klachten kunt u binnen de garantietermijn na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen -afhankelijk van de voorwaarden- uw sieraad kosteloos repareren indien het nog binnen de garantietermijn valt.

Uitzonderingen op de geldende garantie termijn bij sieraden of andere items.
Er gelden een paar uitzonderingen; dit zijn gevallen waarin je niet zomaar een beroep op kosteloze reparatie of vervanging kunt doen. Wat valt NIET in de garantie:

  • open gaan van ringetjes, schakels of onderdelen
  • verlies van steentjes en bedels
  • scharnieren en sluitingen van Bangles of Armbanden die minder goed sluiten of instabiel worden door veelvuldig dragen (natuurlijke slijtage)
  • natuurlijke slijtage aan kralen, bedels leer of metaal (verkleuring en verf afstoot door veelvuldig dragen) of scharnieren
  • vlekken veroorzaakt door parfum
  • Vaal worden van leer/suède door dragen (natuurlijke slijtage)
  • lakbeschadiging van leer en kralen door stoten of (regen)water
  • verkleuring van metalen: metalen als goud en zilver plated verkleuren (oxideren) door blootstelling aan zuurstof, zweet en andere stoffen zoals bijvoorbeeld parfum en verzorgingsproducten. Het is daarom aan te raden om niet met sieraden te douchen, sporten  of slapen. Sieraden blijven op zijn mooist wanneer je deze (als je ze niet draagt) in een doosje bewaard.
  • slijtage van vergulde sieraden (o.a. op RVS, metaal, verguld goud): het laagje goud of rosegoud slijt na verloop van tijd van sieraden door het dragen onder invloed van de zuurgraad van de huid of normale slijtage.
  • Schade door verkeerd schoonmaken: Een sieraad bestaat vaak uit gevoelige materialen (zoals goud of zilver). Schade door onjuist schoonmaken (bijv. door schuren of het gebruik van chemicaliën) valt niet binnen de garantie.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden. U kunt met vragen uiteraard wel contact met ons opnemen.

Valt uw klacht niet onder de garantie? Mogelijk kunnen we uw sieraad wel repareren of herstellen tegen een vergoeding.

Vul hieronder je gegevens in met je garantie aanvraag. Je krijgt z.s.m. een reactie terug.

Verstuur Bericht