Herinnerings Ring met As Kraal

74,95

Soort: Herinnerings Ring met As Kraal
Materiaal: Sterling Zilveren onderdelen

Categorieën: , Artikelnummer: 53901HERB Tags:

Beschrijving

Een ring staat symbool voor het oneindige, met deze ring kunt u uw dierbare bij u dragen. Omdat het een wisselring is kunt u kiezen voor meerdere kleuren om te kunnen wisselen.

De as word tussen 2 lagen glas ingesmolten wat zorgt voor een streep met belletjes in de kraal. De as kraal kan in bijna elke gewenste kleur gemaakt worden.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste kleur van de glas kraal en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Zand / Haar / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de kraal. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Zand / Haar / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de ring is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van de Herinnerings Ring met As Kraal?

De levertijd van de ring is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Zand / Haar / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de ring voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor de Herinnerings Ring?

Voor de kraal is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de ring wordt altijd mee teruggestuurd.


Van welk materiaal zijn de Ringen gemaakt?

Alle kralen voor de ring worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van het ring is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren onderdelen. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen bij de ringen.

Extra informatie

Kleur keuze

Aquamarijn, Donker Groen, Donker Topaas, Donkerblauw, Geel, Grijs, Groen, Licht Roze, Lichtblauw, Mintgroen, Oranje, Paars, Rood, Transparant, Turquoise, Wit, Zee Groen, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herinnerings Ring met As Kraal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaatst reactie