Holle Kraal Hanger

119,95

Soort: Ashanger Holle Kraal
Afwerking: 925 Sterling Zilver
Kernmaat: 5mm

Beschrijving

Draag je dierbare bij je in de vorm van een mooie Holle Kraal Hanger. De Holle Kraal wordt gevuld met as, zand, haar, tandje, steentjes, schelpjes etc. (Zijn heel veel mogelijkheden). De opening in een Holle Kraal is 5 mm, hier moet het gene waarmee u de kraal gevuld wilt hebben wel doorheen passen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Exclusief ketting.

De kraal wordt afgedicht met rubberen dopjes die vastgezet worden met een druppeltje lijm zodat deze niet zomaar loskomen. Daarover komen een 925 Sterling Zilveren kralenkapje. Verder wordt de As Hanger afgewerkt met onderdelen van Choose & Change. U kunt hierbij kiezen uit verschillende eindkralen en tussenkralen. Ook zijn er mogelijkheden om b.v. 2 Holle Kralen in één hanger te verwerken. Mocht u dit willen, neem dan contact op via info@beadsbylis.nl.

Let op: De As Hanger is spatwaterdicht. Deze is niet geschikt om mee te douchen, zwemmen, saunabezoek en andere vochtige ruimtes.


Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste Ashanger en rekent deze af door de bestelling te voltooien.

Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de Hanger. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.

Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.

Stap 4: Zodra de Hanger is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.

Wat is de levertijd van een Ashanger?

De levertijd van een Ashanger is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de hanger voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor een Hanger?

Voor een hanger is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de hanger wordt altijd mee teruggestuurd met de bedel.

Van welk materiaal is de Hanger gemaakt?

Alle As Hangers worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de hanger is doormiddel van 925 Sterling Zilveren onderdelen. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de Hangers. Let op: de As Hanger is spatwaterdicht. Deze is niet geschikt om mee te douchen, zwemmen, saunabezoek en andere vochtige ruimtes.

Over Choose & Change;

De Choose & Change zilveren wisselsieraden onderscheiden zich door de zware kwaliteit 925 sterling zilver. Alles handgemaakt op traditionele wijze. Door de beste zilversmeden van Indonesië. Modern, maar wel met een oosterse look. Kijk voor meer informatie op de Choose & Change informatie pagina.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Holle Kraal Hanger” te beoordelen