Herinnerings As Engel

59,95

Soort: Herinnerings As Engel
Materiaal: Sterling Zilveren onderdelen

Beschrijving

Draagt u geen sieraden, maar wilt u wel een mooie herinnering hebben van uw dierbare? Dan is deze Herinnerings As Engel een mooie manier om uw dierbare te herinneren.

De as word tussen 2 lagen glas ingesmolten wat zorgt voor een streep met belletjes in de kraal. De as kraal kan in bijna elke gewenste kleur gemaakt worden. Alleen in het lichaam van de engel wordt as verwerkt.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste kleur van de glas kraal en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de kraal. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra het engeltje is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van de Herinnerings Engel met As?

De levertijd van het Engeltje is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de engel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor de Herinnerings Engel?

Voor het engeltje is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van het engeltje wordt altijd mee teruggestuurd.


Van welk materiaal zijn de engeltjes gemaakt?

Alle kralen voor de engeltjes worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van het engeltje is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren onderdelen. De bolletjes ketting is van RVS. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen bij het engeltje.

Extra informatie

Kleur keuze

Aquamarijn, Donker Groen, Donker Topaas, Donkerblauw, Geel, Grijs, Groen, Licht Roze, Lichtblauw, Mintgroen, Oranje, Paars, Rood, Transparant, Turquoise, Wit, Zee Groen, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herinnerings As Engel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaatst reactie