Moedermelk Bedel

69,95

Soort: Moedermelk Bedel
Kern: Zilver uit één geheel
Kernmaat: 5mm

Geschikt voor o.a. Trollbeads en Pandora armband en ketting systemen.

Beschrijving

Een herinnering bij u dragen van een mooie speciale periode uit uw en uw kinds leven aan een armband of ketting met deze moedermelk bedel die geschikt zijn voor o.a. Pandora, Trollbeads en andere vergelijkbare systemen.

De moedermelk word eerst verwerkt tot een poedervorm en dan tussen 2 lagen glas ingesmolten. De moedermelk bedel kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste kleur en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de moedermelk in een goed afgesloten zakje. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop. Langsbrengen van de moedermelk is ook mogelijk op afspraak.
Stap 3: Zodra de moedermelk bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de Bedel is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van een Moedermelk Bedel?

De levertijd van een Moedermelk bedel is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw moedermelk hebben ontvangen. Mocht u de bedel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel moedermelk is er nodig voor een Bedel?

Voor een bedel is 10ml moedermelk voldoende, hier blijft meestal nog van over. Als u wilt dat wat overblijft mee teruggestuurd wordt dan zal dit worden gedaan.


Van welk materiaal is de bedel gemaakt?

Alle Moedermelk bedels worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de bedel is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren of 14k Gouden Kern uit één geheel. Deze wordt in de bedel geperst. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de Bedels.


Past de Bedel altijd op mijn Bedelarmband?

Alle Bedels die door ons gemaakt worden zijn geschikt voor alle bekende merken armband en ketting systemen zoals; Pandora®, Trollbeads®, Tedora®, Biagi® en Bacio®

Extra informatie

Levertijd

3 tot 4 weken

Materiaal Bedel

Glas

Kern

925 Sterling Zilver uit één geheel

Kern Diameter

5mm

Geschikt voor

Bacio, Biagi, Pandora, Tedora, Trollbeads

Kleur keuze

Aquamarijn, Donker Groen, Donker Topaas, Geel, Grijs, Groen, Licht Roze, Lichtblauw, Oranje, Paars, Rood, Transparant, Turquoise, Wit, Zee Groen, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moedermelk Bedel” te beoordelen