Herinnerings Bedel met Plukje Haar

54,95

Soort: Herinnerings Bedel met Haar
Kern: Zilver uit één geheel
Kernmaat: 5mm

Geschikt voor o.a. Trollbeads en Pandora armband en ketting systemen.

Categorie: Artikelnummer: 1261HERB Tags:

Beschrijving

Uw geliefde altijd bij u dragen aan een armband of ketting met deze glasbedel die geschikt is voor o.a. Pandora, Trollbeads en andere vergelijkbare systemen.

Een glasbedel met plukje haar, het haar verbrand uiteraard volledig, maar dit geeft de luchtbelletjes als resultaat. Een alternatief als u geen as heeft voor een bedel. De bedel kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.


 

Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?
Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste Asbedel/Herinneringsbedel en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de Bedel. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de Bedel is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van een Asbedel?

De levertijd van een Asbedel / Herinneringsbedel is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de bedel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor een Bedel?

Voor een bedel is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de bedel wordt altijd mee teruggestuurd met de bedel.


Van welk materiaal is de bedel gemaakt?

Alle Asbedels, Herinneringsbedels en Glasbedels worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de bedel is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren of 14k Gouden Kern uit één geheel. Deze wordt in de bedel geperst. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de Bedels.


Past de Bedel altijd op mijn Bedelarmband?

Alle Bedels die door ons gemaakt worden zijn geschikt voor alle bekende merken armband en ketting systemen zoals; Pandora®, Trollbeads®, Tedora®, Biagi® en Bacio®

Extra informatie

Levertijd

3 tot 4 weken

Materiaal Bedel

Glas

Kern

925 Sterling Zilver uit één geheel

Kern Diameter

5mm

Kleur keuze

Aquamarijn, Donker Groen, Donker Topaas, Geel, Grijs, Groen, Licht Roze, Lichtblauw, Oranje, Paars, Rood, Transparant, Turquoise, Wit, Zee Groen, Zwart

Geschikt voor

Bacio, Biagi, Pandora, Tedora, Trollbeads

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herinnerings Bedel met Plukje Haar” te beoordelen