Zilveren As Armband

179,95

Een unieke complete armband vervaardigd uit sterling zilveren onderdelen. De armband is voorzien van een veiligheidskettinkje en een verlengstukje zodat de armband altijd past.

De armband kan in bijna elke gewenste kleuren(combinatie) gemaakt worden. Voor vragen en advies, neemt u gerust contact op.

Categorieën: , Artikelnummer: 3909ASB Tags:

Beschrijving

Een complete armband vervaardigd uit sterling zilveren onderdelen. De armband is voorzien van een veiligheidskettinkje en een verlengstukje zodat de armband altijd past. De zilveren bolletjes zijn 5 mm groot net zoals de kralenkapjes.

In elke glasbedel zit as, zand of een tand/kies vermalen tot as in verwerkt.

De kleuren kunt u natuurlijk zelf uitkiezen zodat de armband helemaal gepersonaliseerd is.Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste Asbedel/Herinneringsbedel en rekent deze af door de bestelling te voltooien.
Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de Bedel. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.
Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.
Stap 4: Zodra de Bedel is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.


Wat is de levertijd van een Asbedel?

De levertijd van een Asbedel / Herinneringsbedel is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de bedel voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor een Bedel?

Voor een bedel is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de bedel wordt altijd mee teruggestuurd met de bedel.


Van welk materiaal is de bedel gemaakt?

Alle Asbedels, Herinneringsbedels en Glasbedels worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de bedel is doormiddel van een 925 Sterling Zilveren of 14k Gouden Kern uit één geheel. Deze wordt in de bedel geperst. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met verzilverde materialen in de Bedels.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zilveren As Armband” te beoordelen