As Hanger Goud

139,95

Soort: As hanger
Kern: Goud
Kernmaat: 5mm

Tijdelijk niet leverbaar.

Wissen
Voeg toe aan Wenslijst
Voeg toe aan Wenslijst
Categorie: Artikelnummer: 3926ASH Tags:

Beschrijving

Draag je dierbare bij je in de vorm van een mooie As Hanger.

De as word tussen 2 lagen glas ingesmolten. De As Hanger kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.


Hoe gaat het bestelproces in z’n werk?

Stap 1: In onze webshop kiest u uw gewenste Ashanger en rekent deze af door de bestelling te voltooien.

Stap 2: U verstuurd ons de As / Haar / Zand / Tandje die u verwerkt wilt hebben in de Hanger. Vermeld altijd het ordernummer op de envelop of voeg een kopie van de bestelling toe in de envelop.

Stap 3: Zodra de As / Haar / Zand / Tandje bij ons ontvangen is krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw bestellingstatus worden aangepast.

Stap 4: Zodra de Hanger is gemaakt zal deze verstuurd worden op de door u gekozen verzendwijze. Hiervan krijgt u een bevestiging per email, met daarbij een Track & Trace code om de bestelling te volgen.

Wat is de levertijd van een Ashanger?

De levertijd van een Ashanger is +/- 3 a 4 weken. Dit gaat in nadat wij uw As / Haar / Zand / Tandje hebben ontvangen. Mocht u de hanger voor een bepaalde datum nodig hebben, neem dan contact met mij op via info@beadsbylis.nl en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoeveel As / Haar / Zand is er nodig voor een Hanger?

Voor een hanger is één theelepeltje As of Zand voldoende, hier blijft altijd nog van over. Haar dient een wat grotere pluk te zijn. Wilt u een tandje laten verwerken dan is één tandje voldoende. Alles wat overblijft na het maken van de hanger wordt altijd mee teruggestuurd met de bedel.

Van welk materiaal is de Hanger gemaakt?

Alle As Hangers worden van Glas door ons zelf gemaakt. De afwerking van de hanger is doormiddel van 14k gouden onderdelen. Kwaliteit is voor BeadsbyLis® heel belangrijk en daarom werken wij niet met “gold plated” materialen in de Hangers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “As Hanger Goud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaatst reactie